Во овој момент, на Холандски - Македонски Речник има голем број на 5,431 зборови во холандски како 91,917 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го915,714 / изрази , меѓу 4,854 денес.
Тагови: Холандски - Македонски речник,Холандски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникХоландски, Холандски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на english-dutch-dictionary.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0167 / 0.0118 (19)
Вратете се на почетокот