Në këtë moment, Fjalor Holandez - Anglisht ka një numër prej 5,431 fjalët në holandez si 91,917 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 915,714 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 4,854 sot.
Tags: Fjalor Holandez - Anglisht, Holandez, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Holandez, shërbimin e përkthimit Holandez - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga english-dutch-dictionary.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0148 / 0.0079 (19)
Mbrapsht në krye